Princ Harry se zamiloval do Jennifer Aniston! Ví o tom Meghan?

Princ Harry 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. června 2019 10:07 | Aktualizováno: 21. června 2019 0:00

To, že princ Harry skončil s herečkou, je dnes známá věc, avšak jeho současná žena Meghan to být nemusela. Podle jednoho amerického novináře si člen britské královské rodiny dělal zálusk na jinou, ještě mnohem slavnější hollywoodskou krásku.

Dnes všichni dobře ví, že princ Harry našel manželku a matku svého malého syna Archieho v Hollywoodu, jen málokdo už je obeznámen s tím, že syn prince Charlese to v Mekce světového filmu původně zkoušel na jiné adrese. Tvrdí to alespoň americký novinář a spisovatel Ian Halperin.

Harrymu měla přesně před deseti lety padnout do oka představitelka Rachel z legendárního seriálu Přátelé Jennifer Anistonová. Uhranout mu měla fotkou na obálce magazínu GQ v roce 2009. „Roky do ní byl zamilovaný. Když navštívil Los Angeles, získal její číslo. Textoval jí a posílal emotikony,“ konstatuje Halperin.

Jeden ze zdrojů mu měl navíc prozradit, že Anistonová si byla vědoma Harryho zájmu, ale kvůli věkovému rozdílu nechtěla s princem žádné pletky. Novinář a spisovatel si za svým vyjádřením stojí, přestože mluvčí americké herečky označila takové zprávy za lživé.

V souvislosti s Harrym nejde o první záležitost podobného charakteru. Nedávno na něj prasklo, že se už v době, kdy poznal svou budoucí ženu, scházel s modelkou Sarah Ann Macklinovou. Podobně jako Anistonovou ji měl bombardovat esemeskami, ale nakonec z toho nic nebylo.

S Meghan si však rozhodně nemají co vyčítat. Zatímco Harry hledal – a nakonec i našel – manželku v Hollywoodu, vévodkyně se porozhlížela po Velké Británii. Zkoušet to měla hned na dva tamní hudebníky, ale srdce ani jednoho z nich si nezískala. Štěstí nalezli až společně s Harrym.

Témata: Princ Harry Jennifer Aniston Meghan Markle