Lucie Šafářová je prý těhotná! S Plekancem už brzy budou skutečná rodina!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. června 2019 8:44

Dočká se hokejista Tomáš Plekanec (36) už brzy třetího potomka? Dva syny už má se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou, jejich vztah ale krachl. Teď se zdá, že by se ještě před rozvodem mohl sportovec dočkat dalšího miminka! Tenistka Lucie Šafářová je údajně těhotná!

Šafářová nedávno ukončila sportovní kariéru a už v minulosti se nechala slyšet, že by v budoucnu s Tomášem ráda založila rodinu. „Teď to není na pořadu dne, ale až se dořeší věci kolem Tomáše, určitě na to dojde,“ vysvětlovala v dubnu pro magazín Pátek Lidových novin tenistka.

Jenže jak se zdá, vše je nakonec jinak! Plekanec stále ještě není rozvedený a jeho přítelkyně už se podle Blesku chystá na mateřskou! „Všechno je to velice čerstvé, ale rozlučkovou čtyřhru před třemi týdny na French Open už hrála v požehnaném stavu,“ prozradil deníku zdroj z hokejového zákulisí.

Šafářová a Plekanec se nedávno přestěhovali do nového bytu v pražských Dejvicích, kde je navštěvují i synové hokejisty Matyáš a Adam, které má s Lucií Vondráčkovou. Pár se navíc zapojil do nově založeného Nadačního fondu Radost dětem, který má za cíl pomáhat vážně nemocným dětem či dětem z dětských domovů.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková