Kopřivová prolomila mlčení o Jágrovi: Peníze i tančení u tyče!

Veronika Kopřivová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. června 2019 8:41 | Aktualizováno: 20. června 2019 14:16

Modelka Veronika Kopřivová vydržela ohledně detailů svého vztahu s hokejistou Jaromírem Jágrem mlčet jen několik dní. Především cítila potřebu hájit svůj módní byznys, o kterém se šuškají různé věci.

Původně se Veronika Kopřivová, poté co o víkendu potvrdila rozchod s Jaromírem Jágrem, už nechtěla o celé záležitosti bavit. Jenže stačilo pár dní, kdy jí nadále byla věnována intenzivní mediální pozornost, a všechno je jinak. Zvlášť některé informace totiž Veroniku rozlítily natolik, že jí to stojí za další vyjádření.

„Psalo se o mě, že poté, co můj kredit, začal stoupat díky Jágrovi, založila jsem si e-shop s oblečením. Byly tam i další spekulace spojené s tím, že Jaromír má něco společného s mojí prací. Je moc dobře dohledatelné, že e-shop jsem si založila už dávno předtím, než jsem Jaromíra poznala,“ hájila se ukřivděná expřítelkyně hokejisty.

Kopřivová si stojí za tím, že si byznys vybudovala sama a od Jágra neviděla ani korunu. „Vlastní výdaje a cesty po světě jsem si platila sama. Věřím, že bych nemusela, ale nejsem typ ženy, co stojí s nataženýma rukama a žije pouze z toho, co přinese druhý,“ pokračovala v obhajobě.

Na závěr se vrátila až do roku 2016, jelikož se jí příčí, jak jí stále někde titulují jako „Jágrovu tanečnici u tyče“. „V německém topless baru jsem si rok o víkendech přivydělávala, abych se samostatně dostala z finančních problémů, které mi způsobil hlavně můj expřítel a moje naivita,“ přiznala modelka.

Štěstí, které nenašla s expřítelem, který ji dostal do finančních problémů, ani s Jágrem, teď hledá po boku modela Miroslava Dubovického. Zatím je to láska jako trám a podle některých informací spolu dokonce už bydlí.

Témata: Veronika Kopřivová