Klusová šokuje: Vzbouření hormonů a intenzivní přivítání s Tomášem!

Tamara a Tomáš Klusovi 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. června 2019 16:18

Manželka populárního písničkáře Tamara Klusová často přitahuje kontroverze, protože jí nedělá problém mluvit upřímně na prakticky jakékoliv téma včetně intimních záležitostí.

Písničkář Tomáš Klus má s manželkou Tamarou tři potomky – nejstarší šestiletou dcerku Josefínu, syna Alfréda a nejmladší Jenovéfu. Už na první pohled je patrné, že svým dětem vybrali poněkud netradiční jména. Tamara se nedávno rozhodla všechny zasvětit do procesu jejich výběru.

„Jméno pro Josefínu vybral Tomáš, já jsem hned souhlasila. Oběma se nám moc líbilo,“ prozradila v pořadu internetové televize Mall TV. U prostředního Alfréda naopak uspěla se svým návrhem Tamara, která celkem barvitě vylíčila, jak se k němu dopracovala. Stalo se tak krátce po návratu z Dominikánské republiky.

Tam byla bez manžela a po příjezdu domů cítila, že otěhotní. „Naše přivítání po tak dlouhé době bylo velmi intenzivní a za měsíc jsem zjistila, že čekáme dítě. Nedlouho po tomto zjištění se mi zdál sen o chlapci, který mi řekl: ‚To jsem já, Alfréd, mami.‛ To jsem pak hned věděla, že budeme mít syna Alfréda,“ nechala se slyšet.

S třetím potomkem původně manželé Klusovi vůbec nepočítali. „Bylo to spíš takové vzbouření hormonů, další dítě jsem si v tu chvíli vůbec neuměla představit,“ přiznala trojnásobná maminka. Nakonec jsou ale šťastní za další zdravé dítě.

„Tomáš měl radost, ten počáteční děs za chvíli vyprchal a začali jsme se na Jenovéfu moc těšit. Vybrat jméno pro ni bylo nejtěžší. Přišla jsem s ním já a Tomáš dost koukal, ale dobře jsme udělali,“ hodnotí s odstupem času Tamara.

Témata: Tamara Klusová Tomáš Klus