Pokrytecká Kopřivová: Auto od Jágra si nechala, přitom žije s novým přítelem!

Veronika Kopřivová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. června 2019 14:19

Tohle pověsti modelky Veroniky Kopřivové rozhodně neprospěje. Po rozchodu s Jaromírem Jágrem si nechala auto, které jí hokejista zařídil, přitom se v něm vozí s novým přítelem Mirkem. S modelem prý dokonce už i bydlí.

Zdá se, že Veronika Kopřivová už nemá vůli zatloukat ohledně nového vztahu. S přítelem Miroslavem Dubovickým je totiž přistihli hned na několika místech v Praze a podle všeho mezi nimi láska jenom kvete.

Novináři Blesku potkali nový pár v restauraci na Ovocném trhu. Veronika s Mirkem se údajně ani neobtěžovali schovávat v jejích útrobách a namířili si to přímo na zahrádku, kde byli všem na očích. Podle deníku společně hodiny dováděli jako dva zamilovaní puberťáci.

Zajímavostí je, že z restaurace odjeli autem, které modelce zařídil její bývalý partner, hokejista Jaromír Jágr. Žádné vracení majetku se tedy po rozchodu – zdá se – nekonalo. Ostatně oba svorně tvrdili, že se rozešli v dobrém.

Z restaurace si to namířili do bytu v Dejvicích, kde je pro změnu přistihli novináři Expresu. Ač si byt pronajímá Mirek se svým dvojčetem Martinem, klíče prý vytáhla a otevřela Kopřivová. Vypadá to tedy, že už se modelka za novým přítelem přestěhovala a je to mezi nimi opravdu vážné.

Oproti luxusu s Jágrem si každopádně musí zvykat na o poznání skromnější podmínky. „Jeden z nich (bratrů Dubovických – pozn. red.) spí v obýváku, druhý v ložnici. Kluci jsou zvyklí bydlet spolu. Mají tam v podnájmu dvoupokojový byt přímo v přízemí,“ prozradil Expresu zdroj z okolí bratrů.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický Jaromír Jágr