Tamara Klusová změnila image: Předtím to byla jen přetvářka, vzkazuje šokovaným fanouškům

Tamara Klusová se po letech zbavila blond barvy! 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. června 2019 11:40

Tamara Klusová šokovala své přítele i fanoušky! Dramaticky totiž změnila svou image. I když v minulosti měla tmavé vlasy, v posledních letech ji všichni znají spíše jako éterickou blondýnku. Jenže tomu je teď konec!

Tamara se po několika letech definitivně loučí se světlými vlasy! „Děkuju Ti, blonďatá éro. Možná je to jenom moje sugesce, ale tak nějak mám pocit, že tím, že jsem se stala tenkrát blond, dali jste mi šanci vnímat mě od znovu. Bez nálepek ... domněnek ... starých bulvárních titulků...“ svěřila se manželka Tomáše Kluse.

Jenže je prý na čase se vrátit zpět k „pravé“ Tamaře! „Ale je na čase vrátit se i skrze vnější slupku zpátky k sobě… Ne jen proto, že moje vlasy už hodily ručník do ringu, ale i z toho důvodu, že tohle jsem já,“ prozradila Tamara.

A jak se zdá, s tmavou barvou je opravdu spokojená! „A ahoj pravá Tamaro. Mám Tě ráda,“ vzkázala sama sobě jednatřicetiletá matka tří dětí.

U proměny jsou v šoku i Tamařiny kamarádky z řad českých hereček. „No ty blaaaaho! Hustý! Barva nebarva, hlavně je to o duši, že jo! Takže Ty jsi světlá i když jsi tmavá! Světlonoš,“ vzkázala Klusové Jitka Čvančarová.

„Je to pro mne nezvyk, neboť jsem Tě poznala jako blondýnu. Potvrzuješ pravidlo, že tmavé vlasy dělají starší, neboť jsi evidentní výjimka. Moc sluší!! Tvoje pravá barva?“ zajímá herečku Evu Holubovou.

Fanynky mají naopak spíše za to, že Tamaře víc slušely blond vlasy, tmavá jí prý nesedí a navíc teď vypadá tuctově! „Sorry, ale to vám prostě nesluší! Trochu stará mladá. Ale možná je to o zvyku. Něco mezi by možná bylo lepší,“ píše jedna z Češek. „Hlasoval jsem pro hnědou, ale teď jsem názoru, že bych zase světlal. Sorry. A nebo si zvyknout,“ přidal se další z fanoušků.

Témata: Tamara Klusová Jitka Čvančarová Eva Holubová