Nový přítel Kopřivové chce další zářez, který má na kontě i Jágr: Bude to boj!

Miroslav Dubovický 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. června 2019 11:33

Nový přítel modelky Veroniky Kopřivové Miroslav Dubovický si dělá zálusk na další zářez, který má na kontě i ex jeho partnerky Jaromír Jágr. Na krk si touží pověsit zlatou medaili, ale ví, že to bude boj.

Veronika Kopřivová a Miroslav Dubovický o svém vztahu zatloukají, ačkoliv byli už dvěma servery přistiženi společně na veřejnosti. Když však přijde řeč na jiné téma, svalnatý model je ochotný se bavit. Zvlášť když jde o věc, kterou se může vyrovnat jejímu ex Jaromíru Jágrovi.

Jeho přátelé na něj totiž práskli, že se ještě letos pokusí získat titul mistra světa, který má legendární hokejista hned dvakrát z let 2005 a 2010. Dubovický byl na MS v kickboxu organizace K1, který se liší od běžné varianty tohoto sportu, zatím „jen“ dvakrát druhý.

„Tohle je pravda. Chci se stát mistrem světa. Chyběl mi už dvakrát kousek, ale teď věřím, že to dokážu,“ přiznal eXtra.cz s tím, že se teď naplno věnuje tréninku a dá do toho všechno. Díky probíhající kauze navíc našel dodatečnou motivaci.

„Teď, když se o mě různí lidé otírají, aniž by mě znali, do toho půjdu s ještě větší motivací,“ řekl zmíněnému serveru. Podle jeho slov ho čeká brutální příprava, kterou si diváci ani nedokáží představit.

„Pravý boj je cesta, kterou si zápasník prochází ještě předtím, než přijde samotný zápas,“ dodal Mirek, který už se těší na podzimní evropský pohár v Praze, kde si moc přeje uspět. Uvidíme, zdali bude v hledišti i Veronika, o které se v době jejího vztahu s Jágrem tradovalo, že není zrovna dvakrát oddanou fanynkou.

Témata: Miroslav Dubovický Jaromír Jágr Veronika Kopřivová