Rázná Agáta Prachařová: Už jsem se rozhodla! Chce další miminko?!

Agáta Prachařová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. června 2019 10:07 | Aktualizováno: 19. června 2019 22:34

Agáta Prachařová nečekaně svolila k rozsáhlému rozhovoru pro magazín jedné tuzemské televize, ačkoliv si musela být vědoma, jaké otázky padnou. Jak to má s manželem Jakubem? A přeje si další miminko?

Agáta Prachařová si během uplynulého měsíce odpočinula v Izraeli, kam vyrazila za maminkou Veronikou Žilkovou, a do Česka se vrátila plná sil. Doma jí dokonce přivítal manžel Jakub Prachař, s nímž si měla před odletem do zahraničí procházet intenzivní krizí. Ohledně tohoto tématu se však nyní obrnila mlčením.

„Já jsem se rozhodla, že na tyhle dotazy nebudu odpovídat nikdy nikomu,“ prohlásila ve včerejším facebookovém vysílání Top Staru televize Prima. „Teď jsem šťastná, jsem tady na zahradě, mám vyčištěný bazén, posekanou trávu, takže jsem jako fakt šťastná,“ nechala se slyšet.

Vyjádřila se naopak k tomu, proč se během pobytu v Izraeli rozhodla ukázat malou dcerku Miu. Údajně tak totiž učinila natruc manželovi. Agáta to však popírá. „Já už nedokázala skrývat tu její krásu. Miu jsem nechtěla ukazovat, protože ještě neměla dost dlouhý vlasy,“ podala celkem prapodivné vysvětlení.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Prachařová (@agatahanychova), Čen 18, 2019 v 12:05 PDT

Zároveň prozradila, že její děti Kryšpín a Mia už se pravděpodobně nedočkají dalšího sourozence. „Ne,“ odpověděla rezolutně na dotaz jednoho z diváků, zdali bude mít další miminko. Svou mámu tak v počtu dětí rozhodně nedožene.

Prachařová také uvedla, že se v srpnu chystá do Izraele na dalších 14 dní. Co říkala na to, jakou pozornost věnovala média jejímu tamnímu učiteli surfu?„Já myslím, že když dám fotku s kýmkoliv, tak z toho vyjde spoustu článků, takže to byl můj učitel surfu a tím to asi tak hasne,“ řekla Agáta „primáckému“ magazínu, ačkoliv připustila, že to byl hezký chlap.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař