StarDance: Ze zákulisí unikla další jména! Xindl a zpěvačka z Ameriky!

Ondřej Ládek alias Xindl X 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. června 2019 9:25

V pondělí prozradila Česká televize identitu čtvrtého soutěžícího letošní StarDance, ze zákulisí však unikají jména dalších účastníků. Tentokrát lovila televizní produkce výhradně v hudební branži, kde získala hned dvě posily. O koho se jedná?

Česká televize po jednom odkrývá jména účastníků podzimní jubilejní desáté řady StarDance. Oficiálně zatím známe čtyři soutěžící, o titul krále (nebo královny) tanečního parketu se však utká deset známých tváří, a tak médii probíhají nejrůznější spekulace.

Podle informací Blesku zatančí před televizními kamerami jen 152 centimetrů vysoká americká zpěvačka žijící v Česku Tonya Graves, kterou lidé znají z vystoupení po boku populární tuzemské kapely Monkey Business. Nemá však jít o jediný úlovek televizní produkce z vod hudebního průmyslu.

Deník Aha! totiž přišel s jménem dalšího účastníka, které mělo uniknout ze zákulisí populární taneční show. Svoje taneční dovednosti prý předvede i písničkář Ondřej Ládek alias Xindl X. Zmíněný deník pak najisto počítá i s účastí spisovatelky Radky Třeštíkové.

Zmíněná trojice by měla doplnit čtveřici dosud potvrzených účastníků, kterými jsou biatlonistka Gabriela Koukalová, youtuber Karel Kovář alias Kovy a herci Veronika Kubařová a Miroslav Hanuš.

Kromě toho chystá Česká televize spoustu dalších změn. Z poloviny se změní složení poroty, v níž nově usedne někdejší účastník StarDance Richard Genzer, zcela se pak obmění sestava profesionálních tanečníků.

Témata: StarDance Xindl X tonya graves Gabriela Soukalová