Upřímná Andrea Pomeje: Je zadlužená až po uši! Musí makat!

Andrea Pomeje 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. června 2019 8:43

Herec a filmový producent Jiří Pomeje (†54) nasekal během svého života spoustu dluhů, které dostaly jeho ženu Andreu do nezáviděníhodné situace. Jak sama přiznává, je zadlužená až po uši, přesto se na všem snaží hledat pozitiva.

Je mnoho důvodů, proč Andrea Pomeje manželství se zesnulým hercem Jiřím Pomejem nelituje, vždyť ze vztahu má zdravou dceru Aničku. „Ale byla jsem dlouho zamilovaná naivka, neposlouchala jsem, když mě někdo odrazoval, a zahučela jsem kvůli tomu do řady problémů, které jsem si mohla ušetřit,“ přiznává s odstupem času pro Blesk.

Pomeje zemřel letos koncem února na rakovinu hrtanu, s manželkou se naposledy viděli v říjnu 2018. „Jen jsme občas byli v kontaktu kvůli nějakým nedořešeným finačním věcem, které mi zůstaly na krku,“ popisuje dýdžejka, která na tyto záležitosti nakonec zůstala sama.

„Někdy v listopadu mi řekl, že on na to kašle, že nic řešit nebude, protože má stejně rakovinu,“ vzpomíná Andrea, která celkovou výši dlužné částky zjistila až po manželově smrti. „Byla jsem u notáře, strávila jsem tam dvě hodiny a dost jsem koukala. Ty dluhy jsou mnohem vyšší, než jsem si vůbec myslela,“ konstatuje.

Andrea se dědictví zřekla, ale neznamená to, že by se dluhů zcela zbavila. „Hodně jsem si jich kvůli Jirkovi nadělala už za jeho života, protože prostě to byly věci, co se musely zaplatit, co se musely zařídit. Ty splácím dodnes,“ vysvětluje vdova.

Celou záležitost s penězi se však snaží brát sportovně. „Beru to jako zocelení a myslím, že i díky tomu jsem pracovně tam, kde jsem. Protože jsem prostě byla donucená makat,“ dodává Andrea na závěr rozhovoru pro zmíněný deník.

Témata: Andrea Pomeje Jiří Pomeje