Josef Laufer má slabost pro Slovenky: Prozradil, čím mu učarovaly!

Josef Laufer (autor: Andrea Vernerová)

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. června 2019 21:45

Zpěvák Josef Laufer je už padesát let ženatý se Slovenkou a naše východní sousedky jej okouzlují dodnes. Na tamní soutěži krásy Laufer prozradil, čím mu tak učarovali.

Letos v srpnu sice legendární zpěvák Josef Laufer oslaví osmdesáté narozeniny, to mu ale nebrání v tom, aby se ujal role porotce soutěže krásy na východním Slovensku – v regionu, ke kterému má osobní pouto. „Vzal jsem si manželku z Michaloviec a jsme spolu už 50 let,“ řekl tamnímu deníku Nový Čas.

„Vyhovuje mi temperament východu, kde jsem byl na vojně. Bylo to v Košicích. Ženám tu správně tluče srdce. A je tu dobře,“ pokračoval zpěvák, jehož otec Maxmilián rovněž pocházel ze Slovenska.

Jaká kritéria pro něj jako porotce byla klíčová? „Musí být v první řadě žena. Není důležité, jestli je vyšší, nižší, při těle, nebo hubenější. Je to prostě žena,“ prozradil Laufer, který je ženatý s kostýmní výtvarnicí Irenou Greifovou, s níž má dceru Ester.

„Žena, která se na sebe nevykašle, taková se mi vždy líbí. Má svoje ženské zbraně, které také využívá. Já však nemám jak omládnout, jelikož jsem byl vždy mladý,“ zavtipkoval zpěvák na závěr povídání pro slovenský deník.

Témata: Josef Laufer