Kanadská máma Vondráčková: Takhle si návrat domů nepředstavovala!

Lucie Vondráčková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. června 2019 17:57 | Aktualizováno: 18. června 2019 23:52

Lucie Vondráčková už balí kufry a pomalu se se svými syny chystá na návrat do Česka, který si sama představovala úplně jinak. V rozhovoru těsně před odletem prozradila, jak tato slova myslela.

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková před blížícím se neodvratným návratem do Česka opět prolomila mlčení, aby prozradila, jak se momentálně cítí, a obhájila některé své kroky. Kupříkladu vysvětlila, proč se po ostře sledovaném rozchodu s hokejistou Tomášem Plekancem rozhodla zůstat v Kanadě.

„Matyáš chodí do stejné školy už druhým rokem. Má to tam moc rád,“ řekla dvojnásobná maminka magazínu Aha! pro ženy. Sama se nyní považuje za „kanadskou mámu“. „Protože z Čech neznám ani školy ani školky, to se teď všechno budu muset naučit,“ přiznala se.

Přestože o jejím návratu se syny do Česka rozhodl kanadský soud, zpěvačka nechtěla zůstat v zámoří věčně. „Nikdy jsem si to moc nepředstavovala, protože jsem myslela, že se spolu jako rodina vrátíme do Čech,“ popsala pro zmíněný magazín Vondráčková, která opuštění Kanady za daných okolností označuje za „špatný nápad".

„Je lepší být v prostředí, kde je klid a kluci to znají. Tatínek je může navštěvovat, kdykoli bude chtít. Chci pro ně co nejméně změn. Už tak je všechno dost jinak než dřív,“ dodala na závěr.

Témata: Lucie Vondráčková