Osamělý Jágr má první nápadnice! Bude to další modelka?

Jaromír Jágr 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. června 2019 15:03

Legendární hokejista Jaromír Jágr zase zůstal na ocet, když se s ním rozešla Veronika Kopřivová. Pro spoustu žen to však představuje šanci vetřít se do jeho přízně, proto není divu, že už se objevují první nápadnice.

Informace o rozchodu s modelkou Veronikou Kopřivovou udělala z hokejisty Jaromíra Jágra ze dne na den opět jednoho z nejžádanějších mužů v celém Česku. Legendární útočník sice uvedl, že není blázen, aby teď věnoval čas hledání nové přítelkyně, ale nápadnice se jen hrnou. S nadsázkou by se dalo říct, že už u něj klepou na dveře.

Mezi takové patří jeho fanynka Dana, která se Jágrovi ozvala na Instagramu pod jeho příspěvkem, v němž potvrdil rozchod s Kopřivovou. Nová nápadnice sice žije v zahraničí, ale za překážku pro jejich lásku to rozhodně nepovažuje. Dokonce uvedla několik argumentů, proč má šanci uspět.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Danapeki (@danapeki7), Dub 24, 2019 v 1:34 PDT

„Je to atraktivní muž, velmi sympatický sportovec, tak proč ne? Věkově to pasuje, řekla bych, a určitě mě nezajímají jeho peníze. Já jich mám dost, jsem soběstačná. Všechno, co mám, jsem si sama vybudovala,“ vysvětlila eXtra.cz.

Vzápětí si ale sama srazila hřebínek. „Ani moc nevěřím, že se ozve, takové věci určitě nečte. Ale kdyby ano, není pro mě problém přijet do Kladna, anebo klidně Jarda může přijet za mnou do Německa,“ řekla zmíněnému serveru a dodala ještě pěkný pozdrav do Čech.

Pravdou ovšem je, že Jágr vydržel delší dobu jen se ženami, které se pohybovaly v modelingu, ať už šlo o Veroniku Kopřivovou, Innu Puhajkovou, Andreu Verešovou nebo Ivu Kubelkovou.

Témata: Jaromír Jágr