Křivda v královské rodině: Může za to Meghan a Alžběta!

Meghan Markle a Alžběta II. 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. června 2019 14:21

Tohle si britská královská rodina za rámeček nedá. Na povrch vypluly informace o křivdě uvnitř královské rodiny, jejíž hlavní obětí má princezna Eugenie. Za všechno prý může královna Alžběta a vévodkyně Meghan.

Nejen v britských médiích se často objevují spekulace, že některým členům britské královské rodiny není manželka prince Harryho, vévodkyně Meghan, úplně po chuti. Důvod může být prostý – kvůli Američance, která se do rodiny přiženila, musí snášet ústrky do pozadí.

Příkladem budiž princezna Eugenie, která je sice devátá v následnické linii na trůn a kvůli svému vstřícnému a pozitivnímu přístupu k veřejnosti patří k nejpopulárnějším členům královské rodiny, přesto musela po příchodu vévodkyně Meghan překousnout už několik křivd.

Kupříkladu jí nebylo umožněno, aby se vdávala na jaře loňského roku, jak si původně přála. Její svatba s obchodníkem Jackem Brooksbankem musela být odložena až na podzim, jelikož obřad prince Harryho a jeho ženy Meghan dostal přednost.

Další křivdy se Eugenie dočkala ze strany samotné královny Alžběty, které sice říká „babičko“, ale za doprovod na různorodé společenské akce od ní nedostává ani libru, poněvadž nepatří mezi pracující členy královské rodiny. Přestože používá titul „princezna“.

Eugenie si tak na živobytí musí vydělávat sama, naštěstí jí to nečiní žádný problém. Pracuje totiž jako ředitelka umělecká galerie, kde se podobně jako většina Britů živí běžnou prací.

Témata: princezna Eugenie Meghan Markle Královna Alžběta II. královská rodina (gbr)