Zdrcený Krampol zažívá jeden šok za druhým! Tohle si kvůli Hance musí odpírat!

Hana Krampolová s mužem 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. června 2019 13:38 | Aktualizováno: 18. června 2019 23:38

Herec a moderátor Jiří Krampol se pomalu smiřuje s realitou. Nejen chatrné zdraví jeho manželky mu totiž brání ve splnění jednoho velkého cestovatelského snu. Kam by populární bavič rád vyrazil, ale nemůže?

Známý bavič Jiří Krampol právě neprožívá zrovna nejlepší období svého života. Jeho žena Hanka je po dalším kolapsu opět v péči lékařů, kteří se snaží vyléčit její nechutenství. Nehledě na současné potíže navíc musel osmdesátiletý umělec rezignovat na jedno ze svých velkých cestovatelských přání.

Krampol chtěl totiž ještě vyrazit do Austrálie, kde žije jeho syn Tomáš z prvního manželství s někdejší televizní hlasatelkou Janou Fořtovou. Ačkoliv by se za ním moc rád podíval, připouští si, že se výlet k protinožcům nejspíš neuskuteční.

„Sice bych tam mohl jet, ale je to taková cesta, že to prostě nejde,“ řekl Krampol Expresu s ohledem na zdraví nejen manželky Hany, ale i své vlastní. Populárního herce a moderátora totiž dlouhodobě trápí bolavé koleno.

Cestování do zahraničí se však rozhodně nevzdává, moc si totiž přeje vyrazit s manželkou Hankou na podzim na Djerbu. „Chceme tam proto, že je to nejblíž,“ vysvětlil takovou volbu. Ona sama se však nechala slyšet, že by jí stačilo odjet s manželem někam do přírody v Čechách. Nejdřív se však musí vyléčit.

Proto podle svých slov svolila k tomu, aby byla umístěna do léčebny, kde jí mají pomoct. Zároveň však tvrdí, že je „úplně v pohodě“ a špatně jí bylo „vlastně jen jednou po nějakých prášcích“. Ne nadarmo se říká, že přiznat si problém je první krok k jeho řešení…

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová