Těhotná Tereza Voříšková zásadně změnila vzhled! Fanoušci jsou v šoku! (FOTO)

Tereza Voříšková (herečka) 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. června 2019 11:16 | Aktualizováno: 18. června 2019 23:38

Krásná herečka Tereza Voříšková před pár dny prozradila, že je těhotná. Není to ale zdaleka jediná velká změna v jejím životě!

Tereza a její přítel, tanečník Matyáš Ramba očekávají prvního potomka! Jedna z nejhezčích českých hereček se už dokonce pochlubila malým těhotenským bříškem. Termín porodu nebo pohlaví zatím neupřesnila, prozradila ale, že je v šestém měsíci.

Jenže nejde o jedinou zásadní změnu v jejím životě! Až dosud byla Tereza známá jako hnědovláska, to už teď ale neplatí! Podstoupila totiž zásadní změnu vzhledu!

Nastávající maminka se svěřila do rukou kadeřníka hvězd Michala Zapoměla. „Všechny vlasové nešvary díky rolím v různých filmech jsme konečně zažehnali, vlasy dorůstají, krásně a přirozeně světláme a je nám hej,“ pochvaluje si expert.

Tereza se díky jeho umění změnila v zrzku! Někteří fanoušci jsou z proměny v šoku a přiznávají, že by herečku vůbec nepoznali! „Teda já bych ji tady vůbec nepoznala. Myslím si, že ji více sluší temnější vlasy,“ napsala jedna z fanynek. „Přirozeně má světlé se sklonem k šisování. A je to žena mnoha tváří,“ vysvětluje kadeřník.

Také další si myslí, že by měla Tereza zůstat u původní barvy. „V jejích oříškových vlasech ji to sluší nejvíc...vyniknou ji více krásné oči..,“ myslí si fanynka Barbora.

Témata: Tereza Voříšková