Jaromír Jágr láká Kopřivovou zpátky? Další slova plná obdivu!

Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. června 2019 10:07

Legendární hokejista Jaromír Jágr v minulém týdnu oznámil rozchod s modelkou Veronikou Kopřivovou, vypadá to však, že mu nedělá žádný problém, aby na ní nadále pěl ódy. Chce ji snad přilákat zpátky k sobě?

Veronika Kopřivová musí po rozchodu s Jaromírem Jágrem hledat zastání a paradoxně je jejím největším ochráncem právě legendární hokejista. Ten se modelky zastal, když se vyjádřil, že ho mrzí, jak je neprávem kritizovaná. Nyní se rozhodl uvést na pravou míru, jak to má s údajným spoluvlastnictvím jejího e-shopu s módou.

Takovou informaci označil za absolutní nesmysl. „Je to jen byznys Veroniky, která si ho vypiplala od samého začátku,“ řekl Expresu s tím, že jí finančně nepomáhal. Pak pokračoval ve slovech obdivu na její adresu. „Ona sama si to vybudovala, je to opravdu šikovná a pracovitá holka, nepotřebovala ničí pomoc, jsou to lži.“

„Verča se živí vlastně už odmala, umí se otáčet, takže proto se jí tak daří, nepotřebuje k tomu nikoho dalšího. Já ji obdivuji, že je tak pracovitá,“ dodal Jágr, který se všem snaží dokázat, jak úžasnou bytost vedle sebe poslední roky měl.

Chování legendárního hokejisty v posledních dnech má ke zhrzenému expartnerovi opravdu daleko, chvílemi spíš působí jako hrdý otec modelky. Ostatně ho od sebe s Kopřivovou dělí téměř 20 let, proto se často mluví, že za rozchodem stál i věkový rozdíl.

Možná, že Jágr svými obdivnými vyjádřeními láká svou expartnerku zpátky, každopádně je to jasný důkaz toho, že alespoň v jedné věci mluvili oba po rozchodu pravdu. Snad nikdo nemůže pochybovat, že se rozešli v dobrém.

Témata: Jaromír Jágr Veronika Kopřivová