Jakub Prachař se vrátil domů k Agátě! Manželská krize zažehnána?

Agáta a Jakub Prachařovi 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. června 2019 8:42 | Aktualizováno: 18. června 2019 23:52

Zažehnali Jakub Prachař s manželkou Agátou díky několikatýdennímu odloučení manželskou krizi? Oblíbený herec a moderátor doma čekal na svou ženu a děti Miu a Kryšpína. Po šťastném shledání se však opět začaly dít podezřelé věci.

Když se Agáta Prachařová vrátila po třech týdnech v Izraeli, čekal tam na ní šok. Domácnost byla vzhůru nohama, trávník nikdo neposekal, ale přesto měla dcera herečky Veroniky Žilkové důvod k radosti. V Suchdole ji vítal její manžel Jakub Prachař, s nímž si před odletem do zahraničí procházeli intenzivní krizí.

Zatímco Agáta ihned přiložila ruku k dílu a pustila se do zvelebování domácnosti, Jakub jí nijak nápomocný nebyl. Svou rodinu sice dlouho neviděl, přesto se podle informací Expresu doma dlouho nezdržel a znovu odjel pryč.

Opět ho totiž volají pracovní povinnosti, vyrazil totiž na další natáčení, kde by měl být do čtvrtka. Pak by měl zamířit ještě do Vestce u Prahy, kde ho čeká moderování akce v kasinu.

Není jasné, zdali jde opět o natáčení talentové soutěže, v jejíž porotě se setkává se slovenskou herečkou Dianou Mórovou. S okouzlující blondýnou byl Jakub podle anonymních zpráv adresovaných Agátě své ženě nevěrný. Oba dva se ovšem dušují, že spolu nic nemají.

Agáta se momentálně ohledně manželských záležitostí obrnila mlčením. „O manželství už nic říkat nebudu,“ nechala se slyšet po návratu z Izraele. Přímému dotazu na rozvod se vyhnula slovy, že „se nic neděje“. Otázkou je, kdo tomu po všem, co se v posledních měsících odehrává, věří.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová