Týnuš Třešničková ukázala jizvy! Tohle s jejím tělem udělal oheň!

Třešničková, Týnuš 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. června 2019 13:05 | Aktualizováno: 18. června 2019 11:25

Popálená youtuberka Týnuš Třešničková postupně odhazuje stud a ukazuje stále více ze svého zjizveného těla! Na instagramu ukázala snímky, na kterých je alespoň částečně vidět rozsah jejích zranění!

Týnuš už je sice doma v Česku, kde by měla pokračovat v další léčbě, to ale neznamená, že sedí doma za zadku! „S čerstvými jizvami se sice nesmí na sluníčko, ale proto určitě nebudu v tomto teple sedět zavřená doma! Šátkem, návleky na ruce a samozřejmě krémem s ochranným faktorem jizvičky ochráním a ještě si můžu užít krásný letní den!“ svěřila se o víkendu.

Připojila také fotku v plavkách, na které odhalila část ze svých jizev. Kromě dlaní, které zahalila zmíněnými návleky, odhalila jizvy například na jedné z paží.

V pondělí na sociální síť také umístila fotku obličeje, která ukazuje její zjizvenou tvář. Na první pohled možná není nic vidět, ale při bližším pohledu je patrné, že spodní část lícní kosti byla zasažena ohněm.

Přestože se zdá, že rány se poměrně dobře hojí, čekají mladou youtuberku ještě plastické operace, které by měly alespoň část jizev odstranit! I přes silnou vrstvu u make-upu je totiž patrné, že tvář Týnuš byla hodně zasažena.

Témata: Týnuš Třešničková