Jágr o Veronice neřekne špatné slovo! Vrátí se k sobě?

Veronika Kopřivová a Jaromír Jágr 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. června 2019 12:55

Je to pořád dokola. Legendární hokejista Jaromír Jágr zůstal po rozchodu s Veronikou Kopřivovou opět sám, pár údajně netvoří už delší dobu. Existuje vůbec šance, že by se dal s modelkou znovu dohromady?

Jaromír Jágr se poté, co ho Veronika Kopřivová poslala k ledu, ukázal jako pravý gentleman, jelikož o své expřítelkyni neřekl jediné špatné slovo. Naopak jí poděkoval za to, že byla super. Modelky se dokonce zastal ve věci mediální pozornosti, které se jí momentálně dostává.

„Ano, mrzí to, ale co mě mrzelo víc, je, jak byla Veronika po většinu vztahu některými lidmi neprávem kritizovaná,“ napsal legendární hokejista na sociální síti, kde se k rozchodu vyjádřila i Kopřivová v domnění, že tím ukončí „kolotoč spekulací“.

V tomto směru si však sama hodila klacek pod nohy tím, že si prakticky ihned našla nového přítele, modela Miroslava Dubovického. Vztah s ním ale odmítá komentovat, ačkoliv byli společně přistiženi na veřejnosti. Někteří lidé z okolí tohoto páru se však domnívají, že takový vztah nebude mít dlouhého trvání. Je to naděje pro Jágra?

Před dvěma lety, když do sebe Jágr a Kopřivová ještě byli blázni, se modelky zeptali novináři, jak zvládá období odloučení. Tehdy řekla, že jim určitě trošku prospěje. „Alespoň zjistíme, jak strašně moc se potřebujeme a jak strašně moc se postrádáme,“ sdělila serveru iDnes.cz.

Dost dobře se tedy může stát, že to Kopřivová s Jágrem zjistí i po rozchodu, který se zdá být jako definitivní. Obzvlášť když oba konstatují, že se rozešli v dobrém.

Témata: Jaromír Jágr Veronika Kopřivová