Lucie Bílá je štěstím bez sebe: Syn Filip se vrátil domů!

Lucie Bílá se synem Filipem a přítelem Radkem 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. června 2019 18:57

Zpěvačka Lucie Bílá vypadá opravdu šťastně a má k tomu hned několik důvodů. Užívá si s přítelem Radkem a ze zahraničí se navíc vrátil domů syn Filip. U zpěvačky je to teď samý úsměv.

Není to tak dávno, co se zpěvačka Lucie Bílá nechala slyšet, jak hodlá respektovat, že její čtyřiadvacetiletý syn Filip má vlastní svět. Dokonce se zařekla, že vyhoví jeho prosbě, aby o něm už nikdy nemluvila. Nyní však zákaz porušila a ukázala jejich společnou fotku.

„Zdá se mi to, nebo máme opravdu všichni tři stejný úsměv?“ napsala mnohonásobná Zlatá slavice ke snímku, na kterém je kromě Filipa, který většinu roku tráví ve Francii nebo USA, i její přítel Radek Filipi. Právě syn Filip měl maminku přesvědčit, aby se ke svalovci vrátila.

„Největší problém s tím (rozchodem) měl můj syn Filip. Pořád mi volal a ptal se: Mami, proč ho od sebe odháníš? Vždyť je to skvělej chlap, co tě miluje. A měl pravdu, byla jsem hloupá,“ přiznala zpěvačka před časem Blesku.

Na společné fotografii vypadají jako spokojená rodinka, ač Radka s Filipem dělí pouhých jedenáct let. Zpěvačce úsměv na tváři dozajista vykouzlil synův návrat, jelikož Filip tráví většinu roku v zahraničí.

O tom, že Bílá prožívá jedno z nejšťastnějších období v životě, vypovídá i následující vzkaz: „Čas je spravedlivý v tom, že nám všem utíká stejně. Ale kdyby se zastavil, vůbec bych se nezlobila. Je mi tááák dobře.“

Témata: Lucie Bílá