Utrápený Jiří Krampol promluvil: Předem věděl, jak to dopadne!

Krampol, Jiří 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. června 2019 14:43 | Aktualizováno: 16. června 2019 23:14

Známý bavič Jiří Krampol poslední dobou nemá na fóry náladu, jelikož jeho žena tráví většinu času v nemocnici, kde je momentálně opět hospitalizována kvůli nechutenství. Radost mu však nedělají ani další věci.

Herec Jiří Krampol neprožívá zrovna nejšťastnější období svého života. Prakticky v jednom kuse ho trápí zdravotní stav jeho ženy Hanky, do toho se přidaly jeho vlastní zdravotní potíže. Populární bavič navíc zmizel z televizních obrazovek. Znamená to, že už o něj v televizi nikdo nestojí?

Kdepak, Krampol obdržel několik nabídek na natáčení tzv. nekonečných seriálů. On na ně však má jasný názor. „Vždyť ani nevíte, do čeho jdete. Nevíte, jaká ta postava je, jaká bude za čas, když se to píše za pochodu,“ vysvětlil Expresu.

Veškeré takové nabídky proto s díky odmítl. „To se mi nelíbí, proto bych do toho nešel. Vždyť je to občas blábol, protože se během pěti minut může někdo rozejít, dát dohromady a třeba umřít,“ pokračoval oblíbený herec a moderátor.

Podle Krampola se dá natočit i hezký seriál. „Já jsem v jednom hrál, v seriálu Život je ples, který byl plný výborných herců, spíše starších, a jakou to mělo sledovanost,“ zavzpomínal pro zmíněný server.

„Nebylo tam tisíce dílů a věděli jsme předem, jak to dopadne, to byla hezká spolupráce. Těch teď ale bohužel moc není,“ postěžoval si na závěr.

Témata: Jiří Krampol