Popálená Týnuš Třešničková si léto neužije: Hrozí strašlivá muka!

Třešničková, Týnuš 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. června 2019 11:35

Youtuberku Týnuš Třešničkovou, která loni utrpěla popáleniny na třetině těla, čeká pekelné léto. Na sluníčku jí totiž hrozí strašlivá muka, proto musí dodržovat striktní pravidla, aby ochránila jizvy.

Popálená youtuberka Týnuš Třešničková se teprve před několika dny vrátila do Česka, ale návrat domů si určitě představovala trochu jinak. Sice je šťastná, ale doufala, že se dočká přítele Viktora, který je zatím v zahraničí. To navíc není jediná věc, co ji trápí.

Do Česka se totiž vrátila právě ve chvíli, kdy začíná léto, což je vzhledem k jejímu zdravotnímu stavu velká nepříjemnost. „S čerstvými jizvami se sice nesmí na sluníčko, ale proto určitě nebudu v tomto teple sedět zavřená doma,“ má Týnuš jasno.

Třešničková si toho od loňského roku prožila tolik, že si zkrátka ani tímto nenechá zkazit náladu. „Šátkem, návleky na ruce a samozřejmě krémem s ochranným faktorem jizvičky ochráním a ještě si můžu užít krásný letní den,“ prozradila svůj plán na léto.

„Nenechte se ničím a nikým zastavit a užívejte života,“ vzkázala fanouškům na Instagramu a anglicky ještě doplnila následující: „Limity existují jen v našich myslích. Když využijeme naši představivost, naše možnosti se stanou neomezenými.“

Třešničková byla tři čtvrtě roku v péči tureckých lékařů, na konci září 2018 totiž byla vážně zraněna při ohnivé show ve známé istanbulské restauraci Nusr-Et, kterou vlastní kuchař Nusret Gökce známý po celém světě pod přezdívkou Salt Bae. Utrpěla tehdy popáleniny na třetině těla.

Témata: Týnuš Třešničková