Princ Harry musí šílet: Meghan mu udělala něco strašného!

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. června 2019 10:08

Princ Harry a vévodkyně Meghan vypadají jako spokojený pár, který obdivují lidé po celém světě, ale ne všechno je mezi nimi růžové. Poslední dobou se totiž stále častěji ukazuje, že začátek jejich vztahu úplně pohádkový nebyl.

Rok jsou manželé, mají spolu syna Archieho, přesto se o sobě princ Harry a vévodkyně Meghan stále dozvídají něco nového. Někdy jsou to však i informace, o kterých by nejspíš raději pomlčeli.

Nikdo nepochybuje o tom, že Harry dobře věděl, že si bere už jednou vdanou ženu. Meghan si prošla manželstvím s Trevorem Engelsonem a po nevydařeném manželství se vydala hledat štěstí do Británie. Tam ale zdaleka nenarazila jen na budoucího manžela, ale také na vítěze pěvecké soutěže X Factor Matta Cardlea.

S ním se měla Američanka seznámit na internetu, kde mu pochválila jeho výkon v muzikálu Memphis. „Matt začal Meghan sledovat online na začátku roku 2015, protože se mu moc líbila jako herečka v Kravaťácích. Byl dost překvapen, když ho začala sledovat na oplátku, a dokonce mu napsala zprávy, v nichž mu lichotila,“ píše deník The Sun

Dvojice poté měla být v celkem častém styku a Meghan si dokonce dělala zálusk na rande. Románek ale brzy vyšuměl do ztracena. „On právě potkal svou tehdejší přítelkyni a nepřišlo mu vhodné, aby stále komunikoval s Meghan, tak to nakonec vyšumělo,“ konstatuje zdroj deníku The Sun.

Dnes to vypadá, že vše dopadlo, jak mělo. Zatímco Meghan je spokojená po boku prince Harryho, Cardle našel štěstí vedle přítelkyně Amber, která mu navíc pomohla překonat závislost na drogách a alkoholu.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)