Smutný Jágr po rozchodu: Byla jsi super, ale...

Veronika Kopřivová a Jaromír Jágr 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. června 2019 8:43 | Aktualizováno: 16. června 2019 8:50

Až v tomto týdnu vyšlo najevo, že Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová už delší dobu netvoří pár. Spekulace utnul jako první hokejista, který své původní stručné vyjádření doplnil dalším na Instagramu. Co v něm expartnerce vzkázal?

Od čtvrtečního večera hýbe celým Českem kauza rozchodu legendárního hokejisty Jaromíra Jágra a Veroniky Kopřivové. Jako první jej v rozhovoru pro několik médií potvrdil sportovec a donutil tak modelku, aby se k věci vyjádřila na Instagramu. Tam se nakonec svým fanouškům ozval i sám Jágr.

„Jestliže chceš soudit druhé, začni nejdříve u sebe. Jestliže chceš kritizovat druhé, začni nejdříve u sebe. Jestliže chceš chválit druhé, začni hned a nepřestávej,“ uvedl hokejista své vyjádření na sociální síti.

Následně znovu oznámil, že s Veronikou už delší dobu netvoří pár. „Ano, mrzí to, ale co mě mrzelo víc, je, jak byla Veronika po většinu vztahu některými lidmi neprávem kritizovaná,“ dal Jágr jasně najevo, co si myslí o mediální pozornosti, která byla Kopřivové věnována. Ostatně sama modelka si na ní také postěžovala.

Na závěr pak nepřímo potvrdil, že rozchod nebyl dramatický, naopak se rozešli v dobrém. „Nevyšlo nám to, ale upřímně musím říci – děkuji, byla jsi super,“ vzkázal Kopřivové prostřednictvím Instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jaromír Jágr (@jj68jaromirjagr), Čen 15, 2019 v 4:48 PDT

Celý vzkaz navíc doprovází fotografie s následující citací: „Děláme to neradi, ale přiznat si chyby je ten první krok na dlouhé cestě, jestliže se chceme v životě posunout dál.“

Témata: Jaromír Jágr Veronika Kopřivová