Jágr promluvil o Kopřivové! KONEC A TAKOVÝ VZKAZ

Veronika Kopřivová a Jaromír Jágr 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. června 2019 21:08 | Aktualizováno: 16. června 2019 1:41

Sice se rozešli, ale navzájem si Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová nepřejí nic špatného, spíš naopak. Hokejista si totiž přeje, aby byla jeho ex šťastná. Dělá mu tedy modelka radost tím, že si našla jiného?

Hokejista Jaromír Jágr dnes potvrdil rozchod s Veronikou Kopřivovou a donutil jí, aby přestala hrát divadlo. Modelka dnes vpodvečer zveřejnila na Instagramu obsáhlé vyjádření, v němž konec vztahu rovněž oznámila.

Blízcí Kopřivové tvrdili, že rozchod nebyl dramatický. Jágrovi s Kopřivovou to prý prostě a jednoduše nevyšlo, stále se ale mají přátelit a navzájem se podporovat. Nyní všechno nasvědčuje tomu, že nelhali.

„Chci, aby Veronika byla šťastná, užila si od některých novinářů a od lidí dost, a neprávem,“ napsal Jágr Expresu. Na spekulace a pozornost médií si ostatně ve svém vyjádření postěžovala i Kopřivová.

Přání Jágra se podle všeho vyplnilo, jelikož modelka se nechala slyšet, že je nyní šťastná a spokojená. „Když se člověk na nikoho nezlobí, může jít dál. A já se určitě na nikoho nezlobím,“ řekla serveru eXtra.cz.

Kopřivová však stále neuvedla, zdali je šťastná díky někomu třetímu. Mluví se totiž o tom, že si našla nového přítele, modela Miroslava Dubovického. Ani jeden z nich ale vztah nepotvrdil.

Témata: Jaromír Jágr Veronika Kopřivová