Karel Gott jde za štěstím: Na Instagramu oznámil velkou novinku!

Karel Gott 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. června 2019 19:45 | Aktualizováno: 16. června 2019 1:36

Osmdesátiny zpěváka Karla Gotta jsou už prakticky za rohem a Zlatý slavík k nim chystá spoustu překvapení. Už dříve prozradil, že vyjde kniha i dokument o jeho životě, další velkou novinku pak oznámil dnes.

Legendární zpěvák Karel Gott oslaví za měsíc osmdesáté narozeniny, ke kterým dozajista dostane spoustu darů od svých příbuzných i přátel. Od herečky Dády Patrasové dokonce už obdržel první narozeninové přání.

Nedávno také vyšla kniha plná vzpomínek jeho přátel, sám Gott pak s filmařkou Olgou Špátovou usilovně pracuje na bilančním dokumentu. Slabší je to naopak poslední dobou s hudební produkcí Mistra.

Vzhledem k jeho zdravotnímu stavu mu totiž lékaři doporučili omezit počet vystoupení na minimum, proto se Gott objeví jen koncem července na festivalu Benátská. Shovívavější jsou zdravotníci alespoň k nahrávání, a tak si zpěvák před časem dopřál duet s dcerou Charlotte. Teď se Gott do studia vrátil.

„Píseň Jdi za štěstím patří k těm zásadním v mém repertoáru. Před pár dny jsem ji nově nahrál se Symfonickým orchestrem Českého rozhlasu,“ prozradil dnes na svém instagramovém profilu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Karel Gott (@officialkarelgott), Čen 15, 2019 v 9:20 PDT

Jeden z legendárních Gottových hitů tedy dostane nový kabát. Zpěvák se o něj podělí s fanoušky v den svých osmdesátin, tedy 14. července, kdy píseň zazní ve vysílání Českého rozhlasu.

Témata: Karel Gott