Gottová má problém: ZÁKAZ OD SLAVÍKA!

Dominika Gottová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. června 2019 14:04 | Aktualizováno: 16. června 2019 1:41

Legendární zpěvák Karel Gott si v posledních týdnech zadělal na pořádné problémy. Dostal se totiž do sporu s kolegou Milanem Drobným, alespoň jeden svár se mu však podařilo uhasit. S nejstarší dcerou Dominikou už je opět vše v pořádku.

Karel Gott má poslední dobou spoustu starostí s lidmi ve svém nejbližším okolí. Spor s jeho dlouholetým kamarádem Milanem Drobným plní stránky médií, už dříve vyplavaly na povrch také informace o jeho neshodách s nejstarší dcerou Dominikou, která žije ve Finsku.

Dominika totiž odmítla přiletět na natáčení dokumentu, který vzniká pod dohledem filmařky Olgy Špátové ke Gottovým červencovým osmdesátým narozeninám. Mistr si však pustil pusu na špacír, když absenci nejstarší dcery zdůvodňoval takovým způsobem, že se Dominika urazila.

Teď to ale vypadá, že se oba opět udobřili. Nedávno se psalo o tom, jak Gott pomáhá dceři s nemocnou maminkou. O zlepšení vztahů však nejvíce vypovídá to, že Karel s manželkou Ivanou svěřili Dominice do péče její třináctiletou nevlastní sestru Charlotte.

Dívenka před časem navštívila Dominiku přímo ve Finsku. „Strávila u ní několik dní. Dominika sestře ukázala město a zašly na místní speciality. Ony si velmi rozumí,“ prozradil deníku Aha! zdroj z okolí Gotta.

Sama Dominika však dostala od otce přísný zákaz o návštěvě nevlastní sestry mluvit. „Nezlobte se, táta si nepřeje, abych cokoliv komentovala, a tak to respektuji,“ odpověděla na dotaz Aha!.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott Charlotte Gottová