Patrasová se pořádně ztrapnila: Předčasné přání Gottovi!

Dagmar Patrasová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. června 2019 12:25

Herečka Dáda Patrasová před časem objevila Instagram a od té doby na této sociální síti sdílí střípky ze soukromí, tentokrát se jí to ale vymstilo. Pochlubila se totiž narozeninovým přáním Karlu Gottovi, ten ale osmdesátiny oslaví až za mesíc.

Jak už jsme vás informovali včera, herečka Dáda Patrasová si utrhla pořádnou ostudu, když s měsíčním předstihem popřála k narozeninám letošnímu jubilantovi Karlu Gottovi a ještě se tím pochlubila na sociální síti.

„Milý Karle, k Tvým zítřejším narozeninám Ti přeji vše nej! S láskou, Tvoje Dáda,“ stojí ve vzkazu, který Patrasová vyvěsila na svém instagramovém profilu 13. června, jelikož se domnívala, že o den později má Mistr osmdesátiny. Ty však připadají až na 14. července.

Mnozí fanoušci Patrasovou pod příspěvkem upozorňovali, že Gott oslaví životní jubileum až za měsíc a soudě podle její odpovědi „OMG“ si herečka svou chybu uvědomila. Přesto nikdo nepochybuje, že legendární zpěvák bude z přání nadšený, ať k němu dorazí kdykoliv.

Gott se díky přání dokonce stal předmětem závisti řady fanoušků Patrasové, kteří by si přáli, aby si na ně zpěvačka rovněž vzpomněla. „Oh, mohu také dostat takové přání? A s dodáním osobně,“ napsal jí jeden z nich a nebyl sám.

„Tohle bych si také přál. Jestli mi chcete udělat radost, můžete něco takového poslat 12. července,“ prosil další fanoušek herečky. Mnohokrát se pak v komentářích pod příspěvkem objevil povzdech „Kéž bych byl Karel“.

Témata: Dagmar Patrasová Karel Gott