Andrea Pomeje to schytala kvůli Jirkovi: Schází ti pokora!

Andrea Pomeje 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. června 2019 16:58

Čas od času si dýdžejka Andrea Pomeje vyslechne něco nepříjemného. Ačkoliv vlna nenávistných vzkazů už polevila, občas se do ní stále někdo opře. Naposledy se tak stalo kvůli jejímu poslednímu rozhovoru.

Vdova Andrea Pomeje se často nevyhne otázkám na svého manžela, zesnulého herce a producenta Jiřího Pomejeho (†54). Naposledy jí na toto téma vyzpovídal jeden magazín, jehož titulku dnes zveřejnila na svém instagramovému profilu, čímž spustila vlnu reakcí – většinou souhlasných, avšak našli se i lidé, kteří se rozhodli s ní polemizovat.

Třeba pan Roman, který se přiznal, že článek četl, a nejprve s Andreou souhlasil. Dokonce před ní smekl klobouk za to, co zvládla. Pak ale náhle obrátil. „Na Jirku jen samá kritika. Nikde jsem tam nečetl, že by jste mu alespoň jednou poděkovala,“ vzkázal dýdžejce na Instagramu.

Andrea by prý měla být manželovi vděčná za to, že jí seznámil s lidmi, kteří jí pomohli odstartovat kariéru. „Jistě, vybudovala jste si to sama, ale bez Jirkových kontaktů by to asi nešlo,“ dodal pan Roman, že jde jen o jeho názor. „Víc pokory k Jirkovi a za mě dobrý.“

Taková kritika samozřejmě nenechala Andreu chladnou. „Nemluvím o Jirkovi špatně, mluvím o období, které vedlo k našemu odloučení a vlastně i k jeho nemoci,“ hájila se. Nakonec mu ale dala za pravdu.

„To, že jsem mu za dost věcí vděčná, je samozřejmost, nejvíce za naši dceru. Ale kariéru a společnost, se kterou jsem se potkala po boku Jirky, bych bez váhání vyměnila za všechny ty smutné chvíle. Je to sakra vykoupené!“ stojí si Andrea za svým.

Témata: Andrea Pomeje