Nový přítel Kopřivové šokuje: Chce se zviditelnit, ve skutečnosti nejsou pár!

Miroslav Dubovický 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. června 2019 15:02

Veronika Kopřivová po rozchodu s Jaromírem Jágrem dlouho nezahálela a už má údajně nového partnera, modela Miroslava Dubovického. Zdroje z jeho okolí na něj však prozradily informace, které se nejspíš neměly dostat na veřejnost.

Byl to šok, když vyšlo najevo, že legendární hokejista Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová už netvoří pár. Modelka poslala „osmašedesátku“ - příznačně řečeno – k ledu a údajně už si našla nového partnera. Tím má být model Miroslav Dubovický, se kterým strávila poslední dny v Itálii. Ani jeden z nich ale nechce tuto informaci potvrdit.

Sdílnější jsou alespoň jejich přátelé. „Mirkovi se Veronika líbí, on je zaměřený na modelky,“ sdělil Expresu zdroj z okolí údajného nového přítele Kopřivové, který měl v minulosti chodit s Anetou Vignerovou nebo Andreou Bezděkovou. Druhá jmenována ale vztah s Dubovickým popřela.

„My jsme s Mírou byli vždycky jen kamarádi,“ řekla Blesku s tím, že dnes už se nevídají – každý si šel svou cestou. Její názor na jeho údajný vztah s Kopřivovou je jasný. „Podle mě Míra a Veronika pár nebudou, je tam s nimi jeho brácha, tak to na mě působí, že jsou na dovolené,“ vysvětlila Česká Miss 2016.

Na podobnou notu to hraje i sám model. „Začal jsem s Veronikou spolupracovat. Na dovolené jsme se potkali, to je všem asi už jasný,“ vzkázal prostřednictvím Super.cz. Zároveň byl však obviněn z pochybných úmyslů.

„Co tak vím, chce se tím spíš zviditelnit, než že by stál o trvalý vztah. Nějaká zábava a hlavně články. Už se o něm dlouho nepsalo, tak to možná potřeboval trošku rozvířit,“ konstatuje zdroj Expresu.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický