Agáta Prachařová je zpátky doma. Už chce rozvod?!

Agáta a Jakub Prachařovi 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. června 2019 13:38 | Aktualizováno: 15. června 2019 3:06

Agáta Prachařová se spolu s dětmi vrátila z Izraele domů, kde jí dříve nebo později čeká konfrontace s manželem Jakubem, s nímž si před odletem procházela intenzivní krizí. I proto se její první slova po návratu točila kolem témat manželství a rozvodu.

Jak už jsme vás včera i dnes informovali, Agáta Prachařová se po třech týdnech v Izraeli vrátila do Česka, kde jí zase čeká spousta starostí, před kterými za maminkou Veronikou Žilkovou do zahraničí utíkala. Především jde o manželství s Jakubem Prachařem, jehož budoucnost vypadala před jejím odletem všelijak.

Po návratu domů ovšem Agáta promluvila pro eXtra.cz a už z hlasu prý bylo znát, že je jako vyměněná. „Izrael byl skvělý. Hrozně jsem si to užila,“ řekla na rovinu. Ostatně podobná odpověď se dala tušit na základě jejích instagramových příspěvků z posledních týdnů.

Když ovšem přišla řeč na méně příjemné záležitosti, Agáta už tak sdílná nebyla. „O manželství už nic říkat nebudu,“ prohlásila s naprostým klidem v hlase. Dotazu na rozvod se pak vyhnula slovy, že „se nic neděje“. Otázkou je, kdo tomu po všem, co se v posledních měsících odehrálo, uvěří.

Zvlášť když Jakub Prachař opět tráví v posledních dnech čas ve společnosti slovenské herečky Diany Mórové, se kterou byl Jakub podle anonymních zpráv adresovaných Agátě své ženě nevěrný. Tentokrát spolu údajně jen pracují, ale celou pravdu znají jen oni dva.

Každopádně to vypadá, že Agáta dosáhla během pobytu v Izraeli svého – situace doma se přece jenom uklidnila do té míry, že se o budoucnosti jejich vztahu může rozhodnout bez zbytečných emocí.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař