Lucie Vondráčková to přehnala? Tohle VIDEO rozzuřilo Čechy!

Lucie Vondráčková 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. června 2019 11:12 | Aktualizováno: 17. června 2019 22:09

Fanoušci sice nedají na Lucii Vondráčkovou dopustit, teď jí ale pořádně vyčetli její chování. Zpěvačka se pochlubila videem, jenže její příznivci tentokrát pro její historku z Kanady pochopení příliš neměli!

Vondráčková se pochlubila dalším videem z jejího kanadského života! Jenže to za něj od fanoušků pořádně chystala! „Tohle není naše veverka... ta už chodí pravidelně. Tahle je nová,“ vysvětluje na videu zpěvačka.

Své „návštěvě“ dala kus buchty. Jenže fanoušci ji ihned začali poučovat, že to dělat neměla, protože může zvířeti pořádně ublížit! „To není dobré krmení pro veverku. Z pečiva maximálně pořádně usušený chleba, jinak oříšky, semínka, třeba i ovoce. Ale buchtu ne!! Bude se jí nadýmat bříško chudince. A určitě se podělí s ostatními... Ach jo,“ kárá Lucii paní Milada.

„Jen jestli z té buchty nebude mít břichabol,“ obává se paní Marta.

„Veverce nabídnout jakési pravděpodobně sladké pečivo? I kdyby ne sladké tak pečivo,“ kroutí hlavou další z fanynek. „Slabomyslné? Nezlobte se prosím, paní Lucie. Já vím že jsou zvyklé vybírat odpadkové koše. A to je samozřejmě chyba lidí, kteří neumí se svými odpadky doposud zacházet. Jako zpěvačka a tanečnice jste jistě dokonalá, jako matka rovněž. Ale co až se Vás vaše děti optají...a čím pak se krmí taková veverka sama v přírodě?“ dodala. 

Vondráčková si jejich slova vzala k srdci a radši si zjistila, co vlastně takové veverky žerou. „Tak jsem si teď na základě vašich obav vygooglila, co mají veverky v Kanadě nejradši,“ uvedla s tím, že mají rády nejen oříšky, ale i ovoce, zeleninu a dokonce i sladkosti a sušenky.

„Dnes přišla znovu, takže ji to zřejmě nezabilo. Snad jsem tedy nezpůsobila vymření populace veverek v Kanadě. To by mě moc mrzelo takhle po osmi letech... zdravím z dálky! Vaše neuvědomělá Lucie,“ vzkázala, že veverka po buchtě neumřela. „Polepšila jsem se a dala ji kousek jablka. Vyplivla ho a chtěla palačinku,“ dodala Vondráčková.

Témata: Lucie Vondráčková Kanada