Opuštěný Štaidl se nedal: Bývalka chtěla zpět, odešla s nepořízenou!

Ladislav Štaidl

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. června 2019 11:30

Hudebník Ladislav Štaidl se musel před časem vyrovnat s odchodem dlouholeté partnerky, kterou mu odloudila jedna blíže nespecifikovaná sekta. Jenže jeho bývalka se jej odmítla vzdát a zaklepala u jeho dveří znovu. Jak to dopadlo?

Jak jsme vás už v tomto týdnu informovali, hudebník Ladislav Štaidl se před časem rozešel se svou dlouholetou přítelkyní Míšou, následkem čehož viditelně ztratil na váze. „Je to i tím, že si musím sám vařit a neumím to. To pak jdou kila snadno dolů,“ vysvětloval před pár dny. Teď však vyšlo najevo, že mohl mít hospodyni klidně zpátky.

Podle informací Blesku se k němu bývalá zdravotní sestra chtěla vrátit, ale muzikant se nenechal přesvědčit. Rok starý rozchod byl totiž pro Štaidla velmi bolestný, nesl jej velice těžce a podle zmíněného deníku už nechce nic takového znovu zažít. Proto řekl někdejší partnerce nekompromisní „ne“.

Míša se údajně chytla jakési sekty, převzala její názory a naprosto se proměnila. Štaidl prý už celou věc hodil za hlavu. „Láďa už je jinde. Tím rozchodem velice trpěl,“ řekl Blesku dobře informovaný zdroj z jeho okolí.

Štaidlovi teď dělá společnost pes, kterého si před časem pořídil. „Teď ,adoptoval´ jezevčici, kterou její majitelé odložili, chodí s ní na procházky a je mu fajn,“ dodal informátor. Hudebník už tedy z rozchodu není rozmrzelý.

Radost mu navíc dělá i syn Artur, kterého má se zesnulou zpěvačkou Ivetou Bartošovou. Nejenže se potatil a věnuje se hudbě, zároveň v Praze úspěšně studuje vysokou hotelovou školu a před časem si dokonce našel slečnu. Snad s ní bude mít víc štěstí, než měl jeho tatínek s Míšou.

Témata: Ladislav Štaidl