Nemocná Krampolová ztrácí naději: V léčebně ji nechtějí!

Hana Krampolová

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. června 2019 9:23

Nechutenstvím trpící Hana Krampolová oslavila v tomto týdnu 58. narozeniny, ale podle představ to rozhodně neproběhlo. Manželka známého baviče nadále leží v nemocnici a šance na její vyléčení dostaly další tvrdou ránu.

Středeční 58. narozeniny si manželka známého baviče Hana Krampolová určitě představovala jinak, avšak osud si s ní letos opravdu pohrává. Už potřetí za čtyři měsíce totiž skončila na nemocničním lůžku, kde se jí lékaři snaží léčit z nechutenství. Vyhlídky do budoucna však nejsou nikterak růžové.

„Pořád věřím, že se Hanička vzpamatuje,“ řekl Aha! stručně herec a moderátor Jiří Krampol, který jinak odmítá o stavu své ženy mluvit. Je však jasné, že musí být z nastalé situace zoufalý, protože se stav jeho ženy moc nelepší. Namísto jídla totiž Hanka věnuje svůj čas cigaretám.

Pokud však nezačne normálně jíst, nevezmou jí do léčebny, kde nejsou na podobné případy připraveni, jelikož nedávají pacientům kapačky. Hanka tak musí nejprve začít normálně přijímat potravu, takže to vypadá na pořádně zapeklitou situaci.

Ve středu přinesl Krampol oslavenkyni alespoň mandarinky. „Chci, aby měla vitamíny. Nějaký dort nemá smysl, nejedla by ho a navíc to vedro,“ vysvětloval Krampol. Otázkou však je, zdali jeho žena ovoce opravdu pozřela.

Sama Hanka by se nejraději viděla doma. „Cítím se dobře, ale nechtějí mě pustit,“ stěžovala si před několika dny. Zdravotnický personál o tom však nechce slyšet, navíc si údajně stěžuje, že pacientka za celý den nesní ani půl rohlíku. Ovšem Krampol se nejvíce obává toho, že jeho manželka podepíše revers.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol