Kdo napadl Gotta? Byla to opravdu Ivana? Jiří Krampol má jasno!

Jiří Krampol, herec a moderátor 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. června 2019 20:07

Kdo doopravdy napadl legendárního zpěváka Karla Gotta? Oblíbený herec a moderátor Jiří Krampol má v kauze domácího násilí u Gottových jasno, jelikož dobře zná všechny její aktéry.

Známý bavič Jiří Krampol už se ke sporu zpěváků a dlouholetých přátel Karla Gotta a Milana Drobného jednou vyjádřil. Kauzu, která se točí kolem údajného domácího násilí u Gottových – Karla prý měla mlátit jeho žena Ivana, označil za nedorozumění. Vůbec prý nechápe, co se kolem Gotta děje.

„Já ho znám od jeho sedmnácti let. Nikdy jsem nepoznal férovějšího člověka, nikomu by neublížil, ale zároveň nevěřím tomu, že by se od ženy nechal mlátit,“ řekl Expresu populární herec a moderátor.

Krampol nedokáže pochopit, proč Drobný Mistra slovně napadl. Sám Gottovu rodinu navštěvuje a má o ní jasno. „Občas se s Karlem scházíme, přijde mi v pořádku, šťastný, že má ženu, která ho má ráda a stará se o něj. Je rád, že má rodinu, hlavně ty děti, které ho nabíjejí energií,“ pokračoval ve vyprávění.

Populární bavič považuje Gotta odjakživa za velkého gentlemana. „Razil heslo, že se na veřejnosti musí chválit, když si to myslí, a chválou nešetřit. Ale když se mu něco nelíbilo, nechal si to pro sebe, nechtěl nikomu ublížit. Proto ho lidi tolik milují,“ poukazuje Krampol na to, že by si Gott rozhodně nedovolil to, co udělal Drobný.

Témata: Jiří Krampol Karel Gott Milan Drobný