Jágr a Kopřivová mají neshody: Tady je jeden důkaz za všechny!

Veronika Kopřivová a Jaromír Jágr 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. června 2019 16:59 | Aktualizováno: 14. června 2019 0:04

Hokejista Jaromír Jágr a modelka Veronika Kopřivová tvoří pár už nějaký čas, a tak to mezi nimi jistojistě někdy zaskřípe. Neshody nově panují kolem cestování – zatímco Kopřivová ráda jezdí do zahraničí, Jágr by radši seděl doma.

Čas od času se v médiích objeví spekulace, zdali vůbec legendární hokejista Jaromír Jágr a modelka Veronika Kopřivová ještě tvoří pár. Všechno nasvědčuje tomu, že ano, ačkoliv se mezi nimi najdou neshody. Důkazem za všechny může být otázka cestování.

Zatímco Kopřivová se prakticky neustále vidí v cizině – momentálně je spolu s bratrskou dvojicí modelů v Itálii, Jágr se po návratu ze Severní Ameriky, kde strávil hraním hokeje pěknou řádku let, zabydlel doma v České republice.

Svědčí o tom jeho včerejší příspěvek adresovaný fanouškům, které označuje za „hokejovou rodinu“. „Mám jednu radu pro ty, kteří si našetřili peníze a chtějí odjet do světa hledat štěstí. Je napsána na fotce,“ vzkázala jim hvězdná „osmašedesátka“.

Co stojí na fotce, která byla pravděpodobně pořízena na nějakém večírku? „Člověk procestuje celý svět, aby nakonec zjistil, že nejlépe je doma,“ zní Jágrovo životní moudro. Jeho partnerka by ho nejspíš nepodepsala, ale hokejista si stojí za svým.

„Pro ty, kteří mi nevěří a stejně chtějí odcestovat, ale nevědí kam, mám ještě jednu radu. Není důležité kam, ale s kým,“ dodal na závěr. Snad mu tedy nevadí, že se Kopřivová vydala do Itálie bez něj.

Témata: Jaromír Jágr Veronika Kopřivová