Eben promluvil o velkém oživení StarDance! Bude pokračovat?

Marek Eben moderuje StarDance

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. června 2019 12:57 | Aktualizováno: 13. června 2019 12:54

StarDance bez Marka Ebena a Terezy Kostkové si televizní diváci umí jen těžko představit, přesto museli být v posledních dnech napjatí, zdali bude osvědčené duo moderátorů opravdu pokračovat. O změnách teď poprvé promluvil Marek Eben. Hodlá pokračovat?

Není nikterak přehnané tvrdit, že osvědčení moderátoři taneční soutěže StarDance si mohli být svým místem v podzimní jubilejní desáté řadě prakticky jistí. I Marka Ebena s Terezou Kostkovou však mohlo zaskočit množství změn, které vyšly najevo v posledních dnech. Nezačali se bát o svá místa?

Kdepak, televizní produkce si dobře uvědomuje, že lepší volbu než v roce 2006 neučiní. „Když jsem tu nabídku před třinácti lety přijímala, tak jsem netušila ani to, že bude druhý ročník. Dnes je StarDance mou srdcovou záležitostí,“ sdělila Blesku Tereza Kostková. Z jejích slov je jasné, že pokud jí nabídka přistála na stole, určitě ji přijala.

Ač angažmá oblíbené moderátorské dvojice ještě nebylo oficiálně potvrzeno, Eben neudržel jazyk za zuby a potěšil fanoušky šťastnou zprávou. „Moc se na to naše jubileum těším,“ cituje Aha! vtipného glosátora dění na parketu.

Přípravu Marek rozhodně nepodcení, i proto se novinek ve StarDance nebojí. „Moc se těším na nové porotce, kteří budou jistě velkým oživením celého formátu, navíc je oba znám a vážím si jich,“ dodal populární moderátor.

S Richardem Genzerem, který nově usedne v porotě, se vídal loni na parketu. Ve šlépějích známého komika se na podzim jako soutěžící vydají biatlonistka Gabriela Koukalová, herečka Veronika Kubařová a youtuber Karel Kovář alias Kovy.

Témata: Marek Eben Tereza Kostková StarDance Česká televize