Pepa Vojtek dostal nůž na krk? Manželka mu dala ultimátum!

Josef Vojtek 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. června 2019 10:49 | Aktualizováno: 13. června 2019 16:52

Rockový a muzikálový zpěvák Josef Vojtek si zadělal na problémy, když se za zády manželky tajně scházel s jinou ženou. Jeho žena Jovanka mu podle nejnovějších informací dala jasné ultimátum. Udrží se frontman Kabátu na uzdě?

Kauza údajné nevěry zpěváka Pepy Vojtka má další pokračování. Drsný rocker sice hrozí právníky, ale zdá se, že přísloví „na každém šprochu pravdy trochu“ je v tomto případě přinejmenším přiléhavé. Jinak si totiž nejnovější posun v celé aféře nejde vysvětlit.

Manželka Jovanka totiž měla frontmanovi Kabátu dát nůž na krk. „Řekla, že pokud se byť jen doslechne, že se Vojtek se Šimůnkovou schází dál, sbalí se a odchází,“ tvrdí zdroj týdeníku Sedmička. Ostatně Jovanka už dříve řekla, že pokud se nevěra prokáže, klidně půjde o dům dál. Zpěvák se měl v reakci na tato slova začít kát.

„Není to ale jednoduché, protože Pepa a Veronika jsou pracovně provázaní – ať už skrze muzikály, anebo kvůli desce Nývltové, na níž se Pepa podílí. Vídat se tedy musejí. Asi to tam bude ještě veselé,“ dodal zdroj dobře obeznámený se situací.

Důvěra mezi manželi je každopádně nalomená, ač Vojtkovi v tomto týdnu svitla naděje, když Jovanka ve stručné reakci pro eXtra.cz označila celou věc za „nekauzu“, ke které se nehodlá více vyjadřovat, aby ochránila děti.

Ačkoliv zatím není jasné, zdali může dojít k rozvodu, sluší se říct, že Vojtek s nimi má značné zkušenosti. Se čtyřmi ženami má pět dětí, ženatý je už potřetí. S Jovankou jsou manželé devět let a mají syny Adama a Alberta.

Témata: Josef Vojtek (zpěvák)