Týnuš Třešničková: Poprvé ukázala popálené tělo v plavkách!

Třešničková, Týnuš 15

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. června 2019 10:04

Popálená youtuberka Týnuš Třešničková se konečně po dlouhých měsících strávených v turecké nemocnici vrátila do Česka! A pobyt doma si nemůže vynachválit! Dokonce se fanouškům poprvé od vážného zranění ukázala v plavkách!

Youtuberka Kristýna Třešňáková alias Týnuš Třešničkové byla se svým partnerem popálena při ohnivé show ve vyhlášené istanbulské restauraci Nusret. Zatímco její přítel měl popáleniny na 15 procentech těla, youtuberka na 35 procentech. U obou se jednalo o popáleniny druhého stupně.

Týnuš měla popálené nejen ruce, ale i krk či obličej! Dlouho se proto fanouškům bála ukázat. Postupně zveřejňovala fotky popálených rukou a nakonec ukázala i celá obličej! A Teď po návratu domů dokonce ukázala tělo v plavkách!

Popálený krk si ovšem zahalila šátkem a ruku schovala za zády. Není tak úplně jasné, jak její léčba pokračuje a jak velké jizvy jí vlastně zůstaly!

Týnuš je teď ale hlavně ráda, že mohla odjet z Turecka! „Zpívání ptáčků a čerstvý vzduch. Tyhle rána mi tak chyběly!“ pochvaluje si po návratu domů V luxusní istanbulské nemocnici byla sice jako v bavlnce, za téměř tři čtvrtě roku se ale zřejmě exotického ovoce už přejedl. A tak si ihned po návratu dopřála také české třešně!

Témata: Týnuš Třešničková