Agáta Prachařová se vrací domů! Ztuhne jí úsměv kvůli Jakubovi?

Agáta Prachařová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. června 2019 10:07 | Aktualizováno: 14. června 2019 0:05

Agáta Prachařová se dnes vrací do Prahy. Poslední tři týdny strávila v Izraeli, kde sbírala síly na další pokračování manželské krize s Jakubem Prachařem. Dojde mezi nimi k usmíření, nebo přistane na stole žádost o rozvod?

Tři týdny uběhly jako voda a Agáta Prachařová se z Izraele vrací domů do Česka. Potvrdila to včera na sociální síti. „Poslední večer a zítra se vracím zpátky do Prahy,“ prozradila na úvod jedné ze svých instastories (fotografie, či video, které se po 24 hodinách smaže – pozn. red.).

Cíl cesty do Izraele byl jasný. „I s dětmi si potřebují trošku odpočinout od té atmosféry doma. Agáta se musí dát dohromady,“ řekla před časem její maminka Veronika Žilková. Ostatně i sama Agáta ve svém sloupku uvedla, že si chce odpočinout od všudypřítomného mediálního shonu.

Soudě podle jejího instagramového profilu se jí to povedlo, alespoň na první pohled má evidentně lepší náladu, než měla před odletem. „Usmívat se je nejvíc,“ napsala předevčírem k „selfíčku“, které zveřejnila na sociální síti. Zároveň však existuje důvod k obavám, že jí po návratu domů úsměv opět ztuhne.

V Praze jí totiž nečeká nic příjemného, zdaleka nejde jen o to, že přijde o úchvatné západy slunce. Doma jí hrozí, že přijde dokonce o manžela Jakuba Prachaře, s nímž si prochází velkou krizí. Právě před ní uprchla za maminkou do Izraele. Teď už ale jejímu řešení neuteče.

Těžko soudit, jaké city k sobě oba partneři momentálně chovají, ve hře je každopádně i rozvod. Prachař navíc tráví poslední dny ve společnosti slovenské herečky Diany Mórové, se kterou měl být Agátě nevěrný, což šance na usmíření moc nezvyšuje.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař