StarDance láká soutěžící: Další potvrzená jména! Kdo naopak řekl NE?

Veronika Kubařová se svým tanečním partnerem 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. června 2019 9:25

Námluvy České televize s potenciálními účastníky taneční soutěže StarDance letos neprobíhají úplně podle plánu. Povedlo se sice zlákat už tři známé tváře a další jsou na cestě, zároveň si však produkce vyslechla i další „ne“. Kdo nechce tančit?

Produkce taneční show StarDance v tomto týdnu po jednom představuje soutěžící, kteří se na podzim představí na parketu. Tančit bude biatlonistka Gabriela Koukalová, youtuber Karel Kovář alias Kovy a herečka Dejvického divadla Veronika Kubařová.

Internetový portál deníku Aha! už zařadil mezi jisté účastníky i spisovatelku Radku Třeštíkovou, naopak podle Blesku to ještě není jisté. Účast prý měla přislíbit i hvězda seriálu Krejzovi, herec Jan Šťastný.

Zdroje ze zákulisí naznačovaly i angažmá tenisty Radka Štěpánka, daviscupový hrdina to však rezolutně popřel. „Je to absolutní nesmysl. S ohledem na množství pracovních povinností, které mám, je nepředstavitelné, že bych se účastnil tak náročné přípravy a následné soutěže,“ řekl Blesku.

Odmítnout ČT měly i oblíbené herečky Klára Melíšková a Simona Babčáková, „ne“ řekl i populární moderátor Libor Bouček nebo Nikol Štíbrová. Přesto nikdo nepochybuje, že televizní produkce má v záloze dostatek atraktivních jmen pro jubilejní desátou řadu StarDance.

Letošní ročník, který vypukne na podzim, bude plný překvapení. Obmění se tým profesionálních tanečníků, ale z poloviny i porota. V té nově usedne účastník poslední řady Richard Genzer a trenér a choreograf Jan Tománek.

Témata: StarDance Česká televize Jan Šťastný Radek Štěpánek Gabriela Soukalová