Vlaďka Erbová o pekle s Tomášem Řepkou! Poslala mu nečekaný vzkaz!

Vlaďka Erbová 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. června 2019 20:25

Vlaďka Erbová si prochází v poslední době těžkým obdobím. Poté, co vyhrála spor se svým bývalým Tomášem Řepkou, se objevily spekulace o rozchodu s hokejistou Michalem Gulašim. Zatímco k tomu se vyjadřovat nechce, o Řepkovi nemá dobré mínění.

Erbová má dodnes v živé paměti boudu, kterou na ni ušil Řepka s moderátorkou Kateřinou Kristelovou ohledně falešných pornoinzerátů. "Bylo to hrozně těžké období. Když o sobě čtete, a čte to i vaše dcera, máma nebo babička, tak tehdy trpíte nejvíc," řekla pro Top Star magazín.

Překvapivě ale vůči Řepkovi necítí žádnou zášť. "Je mi jedno, že stráví ve vězení dva a půl roku. Nemám žádné emoce, a ani je nemůžu mít. Nikdo nebyl v mé kůži a neviděl, jak se každou středu klepu u terapeuta a prosím ho o radu, jak dál," svěřila se.

Lituje také toho, že jí kdy Řepka zkřížil život. "Kdysi přišel do mého života a já jsem se do něj zamilovala. Zažila jsem s ním spoustu krásného a na naše manželství nevzpomínám ve zlém. Tak si ho také chci zachovat. Mrzí mě to hlavně kvůli dětem. Nevdávala jsem se s tím, že se budu rozvádět. Nerodila jsem proto, abych děti vychovávala sama. Ale vždycky se děti zeptají se Maminko, kde je táta? Co dělá? Proč nepřijel?" pokračuje.

Dodala, že pro ni je to už uzavřená kapitola, pokud ale bude chtít být pro svého syna tátou a on ho k sobě pustí, nebude jim stát v cestě.

Témata: Vlaďka Erbová Tomáš Řepka