Jiří Pomeje (†54) už má hrob! Rodina nechce říct, kde je!

Jiří Pomeje 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. června 2019 16:58

Zesnulý Jiří Pomeje (†54) se sice pohyboval ve filmovém průmyslu, taková zápletka, jaká vznikla kolem jeho hrobu, by však nenapadla ani jeho. Podle všeho se totiž ukázalo, že Pomeje už našel věčný klid, ač ještě před pár dny byli všichni přesvědčeni o opaku.

V tomto týdnu se v médiích několikrát objevila informace, že zesnulý herec Jiří Pomeje nebyl ani tři měsíce po své smrti stále uložen do hrobu, jelikož rodina žádným nedisponuje. Urna měla být dokonce ještě nedávno v krematoriu. Podle nejnovějších informací se však věci mají úplně jinak.

„Takové věci prohlásil Jiřího tatínek, jenže on byl zaskočený telefonátem redaktorky, kterou kvůli předchozím článkům nemusí. Nechtěl ji vyloženě odbýt, tak se rozhodl s ní hrát hru,“ tvrdí zdroj eXtra.cz z okolí hercovy rodiny.

Podle něj měl Jiří Pomeje starší zmíněné redaktorce zalhat, aniž by si uvědomil, jaké následky to může mít. „Média hned začala maminku se sestrou osočovat z toho, co jsou to za příbuzné, když se ani nepostarají o ostatky příbuzného,“ líčí osoba z okolí rodiny.

Ve skutečnosti prý urna s ostatky Pomejeho v krematoriu už dávno není. „Jirka je pohřbený přímo v Českých Budějovicích, došlo k tomu krátce po samotném obřadu,“ konstatuje informátor, který odmítá říct, kde přesně je místo hercova posledního odpočinku. Rodina se totiž obává, že by se z hrobu stalo poutní místo.

Jiří Pomeje starší nechtěl tato zjištění nijak komentovat. „Nezlobte se, ale rozhodli jsme se v rodině, že se k žádným spekulacím už nebudeme jakkoli vyjadřovat,“ řekl eXtra.cz. Podle zmíněného serveru odmítl mluvit, protože si je vědom, jaké škody už celá kauza napáchala.

Témata: Jiří Pomeje