Jiří Krampol: Domácí násilí? Karel Gott je blázen!

Krampol, Jiří 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. června 2019 16:19 | Aktualizováno: 14. června 2019 0:04

Zpěváci Karel Gott a Milan Drobný si v posledních dnech nemohou přijít na jméno a dokonce si vyhrožují soudy. Mistr, který se cítí být poškozený, teď našel zastání u baviče Jiřího Krampola. Co si herec a moderátor o kauze myslí?

Celé Česko v posledních dnech napjatě sleduje spor mezi Karlem Gottem a Milanem Drobným. Oba zpěváci si vjeli do vlasů poté, co druhý jmenovaný do médií, řekl, že „Gotta mlátí jeho žena Ivana“. Teď visí ve vzduchu dokonce žaloba. Kauza neunikla ani Jiřímu Krampolovi, který má na celou věc celkem jasný názor.

„Mně to je strašně nepříjemný, když takhle někdo něco o někom říká,“ prohlásil pro Blesk s tím, že se drží rad Gotta, který celý život dělá následující: „Když se mu něco nelíbí, tak si to nechá pro sebe, a když se mu to líbí, tak toho člověka pochválí.“

Přestože Drobný do médií vypustil tak citlivou věc ze soukromí Gotta, známý bavič se domnívá, že šlo o pouhé nedorozumění, ačkoliv sám tvrdí, že o domácím násilí na Bertramce nemůže být řeč. Na manželství svého dlouholetého kamaráda nahlíží vlastní optikou.

„Já si myslím, že Karel žije ve spokojeným manželství, že je šťastný, že má ty děti, a že ta Ivanka se o něj opravdu stará,“ míní skálopevně Krampol, který je přesvědčený o tom, že Gott by si stejně žádné „mlácení“ líbit nenechal.

„Je to blbý vůči ní, protože jsem přesvědčený, že ona ho má opravdu ráda a opravdu se o něj stará, což je bezvadný. A hlavně ho hlídá, protože on je blázen, on by dělal třikrát kolik, ten by vzal všecko. On to potřebuje jako drogu,“ dodal na závěr.

Témata: Jiří Krampol Karel Gott Milan Drobný