StarDance zná třetí pár! Tancovat bude oblíbená herečka Veronika Kubařová!

Veronika Kubařová se svým tanečním partnerem 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. června 2019 15:01 | Aktualizováno: 13. června 2019 4:46

Taneční soutěž StarDance odjakživa používá podtitul „když hvězdy tančí“. Dnes jsme se dozvěděli jméno třetí hvězdy, která bude na podzim usilovat o titul královny tanečního parketu. Je jí členka souboru Dejvického divadla Veronika Kubařová.

Česká televize v posledních dnech poctivě dávkuje informace o chystané podzimní řadě StarDance. V pondělí a úterý představila první dva soutěžní páry jubilejního desátého ročníku taneční soutěže, potvrzena byla i obměna poloviny poroty, kde nově usedne například Richard Genzer, kterého diváci loni vídali na parketu.

Tentokrát usedne do porotcovské židle a bude sledovat výkony svých následovníků: biatlonistky Gabriely Koukalové a youtubera Karla Kováře alias Kovyho. Doplní je také herečka Veronika Kubařová, jejíž účast byla oznámena dnes.

„Na začátku jsem tomu nemohla uvěřit a myslela jsem, že je to vtip. Ale když mi to docvaklo, rovnou jsem si řekla, že když to projde přes Dejvické divadlo, kvůli plánování, tak do toho půjdu. Spíš jsem se bála, aby nebyl zklamaný ten můj taneční partner,“ řekla Kubařová pro Českou televizi.

Jejím tanečním partnerem bude Dominik Vodička. „Do StarDance jsem šel, protože jsem chtěl poznat nové lidi a vyzkoušet něco nového. Závodně už totiž společenské tance netančím, jsem sólistou Pražského komorního baletu,“ prozradil o sobě pro veřejnoprávní televizi.

Původně se přitom mluvilo o účasti jiné členky souboru Dejvického divadla Simony Babčákové, která však údajně soutěžní produkci odmítla. Vypadá to však, že tvůrci nakonec nemají o soutěžící nouzi.

Témata: StarDance Veronika Kubařová