Jaroslava Obermaierová má strach o syna: Přemýšlí, co s ním bude!

Jaroslava Obermaierová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. června 2019 12:17

Herečka Jaroslava Obermaierová patří k lidem, kteří dobře znají hodnotu lidského zdraví. Sama si nedávno prošla vážnými problémy a jejího syna Jarouška trápí zdraví odjakživa. I proto má hvězda Ulice velký strach, co se synem jednou bude.

Herečka Jaroslava Obermaierová se už mnohokrát nechala slyšet, že její manželství nebylo zrovna ideální. Svazek s číšníkem Richardem skončil rozvodem, po kterém zůstala na jejich společného syna Jarouška sama. Ten kvůli zdravotním problémům dodnes žije s maminkou, což občas přidělává pořádné potíže.

Projevilo se to relativně nedávno, když herečku rovněž trápilo zdraví – bolesti zad ji dokonce dohnaly až do nemocnice. „Protože se ale zrovna zkoušel muzikál Kvítek mandragory, tak jsem i přes bolesti chodila do Divadla Broadway a snažila se být na zkouškách,“ popisuje Obermaierová v rozhovoru pro Aha! pro ženy.

„Do toho jsem samozřejmě točila i Ulici. Musím říct, že některé dny pro mě byly fakt peklo,“ líčí představitelka Vilmy Niklové z nekonečného seriálu televize Nova a připouští, že má občas o nemocného syna starost.

„To víte, že třeba přemýšlím o otázce, co bude se synem až já umřu...“ říká na rovinu, jelikož Jaroušek není úplně soběstačný. Na mamince však alespoň není finančně závislý, jelikož pracuje v domově seniorů.

Oddechnout si může i díky tomu, že bolesti zad už ustoupily. Obermaierová se nyní nemůže dočkat léta, kromě divadelních prázdnin má totiž přestávku i v ulici.„Léto strávím na chalupě, moc se na to těším, budu přijímat návštěvy, přijedou za mnou přátelé,“ prozradila už před časem.

Témata: Jaroslava Obermaierová