Ladislav Štaidl se po rozchodu ZTRÁCÍ PŘED OČIMA! Co se děje?

Ladislav Štaidl

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. června 2019 9:24 | Aktualizováno: 12. června 2019 21:59

Bývalý kapelník Karla Gotta Ladislav Štaidl se sbírá z rozchodu s dlouholetou partnerkou Míšou. Kromě syna hledá útěchu i u psa, se kterým tráví velkou část volného času. Proč ale tak výrazně zhubl?

Ladislav Štaidl osiřel? Ne tak docela, zhruba před měsícem proletěla médii informace, že si k němu jeho syn Artur nastěhoval přítelkyni. Ovšem čtyřiasedmdesátiletý hudebník o svou partnerku přišel. Bývalá zdravotní sestra Míša Novotná jej totiž loni v létě po 17 letech společného života opustila.

Údajně se chytla nějaké sekty, převzala její názory, čímž se soužití s ní stalo nemožným. Štaidl si alespoň našel čtyřnohou kamarádku, jezevčici Hettinku, kterou majitelé odložili a on jí nabídl útočiště.

„Vždycky jsme měli psy. Doma například bavorské barvíře a potom dalmatina Edu, kterého mi věnovala Dara Rolins. Jája Dvořáková, manželka Pepy Dvořáka, dala zase Ivetě Bartošové, když se mnou žila, jezevčíka Honzíka,“ zavzpomínal někdejší úspěšný hudebník pro Aha!.

Pes je zkrátka nejlepší přítel člověka, zvlášť když se mu člověk adekvátně věnuje, což je samozřejmě i Štaidlův případ. „Musím s ní nejméně dvakrát denně ven a někdy jde i syn Artur. Jsem rád,“ přiznal.

Dlouhé procházky s jezevčicí mu náramně svědčí, výrazně díky nim zhubl a omládl. On sám však vidí důvod i jinde. „Je to i tím, že si musím sám vařit a neumím to. To pak jdou kila snadno dolů,“ dodal Štaidl s úsměvem na závěr.

Témata: Ladislav Štaidl