Nová láska? Agáta Prachařová žije s někým, kdo Jakuba nesnáší!

Agáta Prachařová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. června 2019 8:43

Chvílemi to vypadá, že se Agáta Prachařová už z Izraele ani nechce vracet domů, kde ji čekají prakticky jen samé potíže. Zvlášť když doma žije s někým, kdo jejího manžela Jakuba nesnáší. Není to však naopak důvod, proč se vrátit?

Vyrazila Agáta Prachařová do Izraele hledat lásku? Soudě dle neustálého užívání slovíčka „love“ v příspěvcích na sociální síti to tak vypadá, ale ona tvrdí něco jiného. „Myslím, že mediálního shonu je u nás teď víc než dost, takže to všem pomůže,“ vysvětlila cíl své cesty ve sloupku pro časopis Sorry.

Obzvláště se tam těšila na jednu věc. „Surf je úplně nejlepší sport a lék na hlavu, protože v širém moři jste pak sami a nikomu se o pomoc nedovoláte,“ nechala se slyšet Agáta, která brázdí vlny na prkně vždy, když to počasí umožní.

Přesto se najde i jeden důvod, proč dcera herečky Veroniky Žilkové vyhlíží návrat domů. Kvůli manželovi to samozřejmě není, těší se totiž na zahrádkářskou sezónu. Po ruce bude dozajista mít šikovné pomocníky Kryšpína a Miu, ale i fenku Bonnie.

Právě pes představuje velký problém, Agáta si jej totiž pořídila přes nesouhlas svého muže. Zdá se však, že si nadále stojí za svým. „Je skvělá a nesnáší chlapy,“ pochlubila se Prachařová v časopise Story informací, která vyhrocenou situaci v jejich společné domácnosti určitě neuklidní.

Vyhlídky na usmíření však zhoršuje i Jakub, který tráví poslední dny po boku slovenské herečky Diany Mórové, se kterou měl být Agátě údajně nevěrný. Teď spolu opět zasedli do poroty populární talentové soutěže.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař