Do StarDance se vrací legenda! Richard Genzer je zpět!

Devátá řada StarDance 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. června 2019 15:42 | Aktualizováno: 11. června 2019 19:12

Že ve StarDance nezůstane kámen na kameni? To je, ale i není pravda. Společně s taneční soutěží se na podzim na televizní obrazovky vrátí i jeden její úspěšný účastník z minulé řady. Tentokrát ale usedne do poroty. O koho jde?

Od počátku tohoto týdne koluje éterem spousta spekulací ohledně jubilejní desáté řady taneční soutěže StarDance, kterou bude Česká televize vysílat na podzim. Znám je první taneční pár, ale podle dostupných informací jinak tvůrci hledají celebrity jen s velkými těžkostmi. Kompletně se má vyměnit také sestava profesionálních tanečníků.

Změny se dotknou také do poroty. Poprvé v historii do ní usedne celebrita, která ve StarDance soutěžila. Richard Genzer došel loni do pátého kola, po letošních prázdninách má někdejší tanečník skupiny UNO usednout mezi porotci.

Oblíbený komik má nahradit Radka Balaše, který o svém konci tušil. „Ještě mi to Jan Potměšil z České televize definitivně nepotvrdil, ale s velkou pravděpodobností v porotě tentokrát nebudu. A jestli mě nahradí Richard Genzer, jak vy tvrdíte, tak to bude příjemné. Jsme velcí přátelé, podle mě by to byl člověk na pravém místě,“ řekl Balaš eXtra.cz.

Z poroty se pakuje i přítel Kristiny Kloubkové Václav Kuneš, kterého nahradí profesionální tanečník a trojnásobný účastník StarDance Jan Tománek. Okolo jeho angažmá však panují o poznání větší pochyby.

„Je pravda, že kdysi tančil s Jolanou Voldánovou, Šárkou Kašpárkovou a Pavlínou Němcovou, ale jeho volbu moc lidí tady nechápe. Spíš se spekuluje nad tím, jestli nebude někoho kámoš,“ tvrdí zdroj eXtra.cz. Tvůrci jej však hájí jako úspěšného trenéra a choreografa. O kvalitách nových porotců se na podzim přesvědčí sami diváci.

Témata: StarDance Richard Genzer Česká televize